Werkwijze

Vragen over het strafrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het strafrecht en drugsdelicten in het bijzonder. Ook kunt u via deze site een strafrechtadvocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het strafrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt. De juristen van de Drugsdelicten Advocaten Balie helpen u bij het selecteren van de juiste strafrechtadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

De advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van pleiten van drugsdossiers en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

Hoe behandelen wij uw informatie?

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Wij bewaren geen persoonsgegevens op de server van deze website. Uw informatie wordt versleuteld verzonden naar ons systeem. Wij doen al het mogelijke om uw privacy te respecteren. Zie ons privacy statement voor verdere informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan.

Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Drugsdelicten Advocaten Balie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Drugsdelicten Advocaten Balie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

De Drugsdelicten Advocaten Balie – Stel uw vraag

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Drugsdelicten Advocaten Balie op het nummer 03 808 3719 (lokaal tarief). U kunt ook contact opnemen via e-mail op ons contactformulier. De juristen van onze intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag in behandeling te nemen.
Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur geopend. In het weekend kunt u ons bereiken van 12:00 tot 16:00. Indien gewenst wordt uw aanvraag zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen is dit in de meeste gevallen binnen enkele uren.